Волкер заявив про загострення ситуації на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Волкер заявив про загострення ситуації на Донбасі

Волкер заявив про загострення ситуації на Донбасі
Джерело:  FT

Ситуація на українському Донбасі продовжує загострюватися і схоже, що Росія планує змиритися з введеними проти неї обмежувальними заходами.

Таку думку висловив спеціальний представник США з питань України Курт Волкер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Financial Times.

Читайте також: Американський посол з питань Донбасу назвав мету США в Україні: з'явилося відео

Представник Держдепу вважає, що якщо РФ збереже статус-кво і змириться з санкціями, то заморозить свої економічні і дипломатичні відносини, що не входить в її інтереси і "не може привести до чогось хорошого".

Крім того, Волкер зазначив погіршення ситуації на Донбасі і спрогнозував її подальше загострення до тих пір, поки "ми що-небудь не зробимо".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Курт Волкер стверджував, що російська агресія на Донбасі, - небезпека не тільки для України, але і для всіх країн Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?