З'явилися обнадійливі новини із зони АТО на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися обнадійливі новини із зони АТО на Донбасі

З'явилися обнадійливі новини із зони АТО на Донбасі
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики зменшили кількість обстрілів проти українських військовослужбовців в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це поінформували в прес-центрі штабу АТО, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Скільки зброї Росія поставила бойовикам на Донбас за три роки: з'явилася інфографіка

Відзначається, що в цілому на Донбасі спостерігається зменшення кількості обстрілів, в також зниження інтенсивності використання важкого озброєння. Так, 60% обстрілів, - вогневі провокації супротивника під Авдіївкою і Водяним.

За добу 27 серпня зафіксували 22 обстріли, в результаті яких ніхто не постраждав. На Донецькому напрямку стріляли з великокаліберних кулеметів і гранатометів по Авдіївці, Луганському та Майорську, на Маріупольському, - з кулеметів по Лебединському і Водяному.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спецпредставник Держдепу США Курт Волкер висловив думку, що Росія змирилася з санкціями, і буде зберігати статус-кво на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?