Через банер мапи України без Криму в Броварах відкрили кримінальну справу
Категорія
Україна
Дата публікації

Через банер мапи України без Криму в Броварах відкрили кримінальну справу

Через банер мапи України без Криму в Броварах відкрили кримінальну справу

У Броварах скандал - прокуратура розслідує розміщення плакату з мапою України без Криму на честь Дня Незалежності.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.
Правоохоронці вбачають у розміщенні банеру посягання на територіальну цілісність України.
23 серпня 2017 року у Броварах на головній сцені міста було розміщено банер України, на якому був відсутній Крим, Донецька та Луганські області - територіальні складові одиниці суверенної території країни.

Читайте також: День незалежності України: цікаві факти

"Броварською місцевою прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України) Кримінального кодексу України" - повідомляє прес-служба прокуратури.

Після гучного скандалу з посяганням на територіальну цілісність України в Броварах, очільниця відділу культури міськради Інна Савченко вирішила подати у відставку.

Як повідомляв ONLINE.UA, у день святкування 26-ї річниці незалежності України в центрі Києва прогримів вибух, в результаті якого постраждало троє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?