Сина актора із серіалу "Інтерни" підозрюють у вбивстві
Категорія
Світ
Дата публікації

Сина актора із серіалу "Інтерни" підозрюють у вбивстві

Сина актора із серіалу "Інтерни" підозрюють у вбивстві
Джерело:  ТАРС

У парку Горького в Москві сталося вбивство блогера з Пітера Стаса Думкіна. У скоєнні злочину підозрюють 23-річного сина актора з серіалу "Інтерни" Сергія Макарова Корнія.

Про це заявило джерело в місцевій поліції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: У Москві співробітник МЗС РФ вбив дружину і 5-річну дитину - ЗМІ

Відзначається, що 13 серпня 29-річний блогер Думкін гуляв по Москві з друзями, коли невідомі підійшли до нього і провокаційно почали забирати його капелюх, після чого побили його. Від отриманих травм юнак помер після госпіталізації.

За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про умисне нанесення шкоди здоров'ю, що спричинило за собою смерть потерпілого.

Фото: Стас Думкін (фото - kp.ru)

У Головному слідчому управлінні СК РФ також заявили, що підозрюваний житель Москви 1994 року народження на даний момент ховається від слідства, проте офіційно його ім'я не підтвердили.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в російському Сургуті чоловік з ножем атакував перехожих, внаслідок чого одна людина померла, ще кілька отримали пошкодження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?