Пенсійна реформа в Україні: названа максимальна сума виплат
Категорія
Економіка
Дата публікації

Пенсійна реформа в Україні: названа максимальна сума виплат

Пенсійна реформа в Україні: названа максимальна сума виплат
Джерело:  Укрінформ

Після проведення пенсійної реформи в Україні максимальний розмір пенсійних виплат залишиться на рівні 10 тисяч 740 гривень.

Дані про це оприлюднив заступник керівника Міністерства соціальної політики України Микола Шамбір, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Читайте також: Гройсман пообіцяв підвищити і проіндексувати пенсії

Шамбір наголосив, що з 2011 року не було призначено жодної пенсії, розмір якої б перевищував позначку в 10 тис. 740 грн., проте деякі з виплат, призначених до зазначеного року, дещо більші.

У той же час примітно, що судді отримують більше 22 тисяч гривень, депутати і прокурори, - 10-15 тисяч грн, однак виплати їм проводяться не з пенсійного фонду, а за спеціальним законом про щомісячне довічне утримання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що пенсійний вік для громадян України з малим трудовим стажем може зрости.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?