Треба прокреслити червону лінію перед корупцією і дати зелену лінію розвитку бізнесу, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба прокреслити червону лінію перед корупцією і дати зелену лінію розвитку бізнесу, - Рабінович

Треба прокреслити червону лінію перед корупцією і дати зелену лінію розвитку бізнесу, - Рабінович
Джерело:  bigmir)net

Думка про те, що владі слід «прокреслити червоні лінії», щоб припинити корупцію, висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі своєї авторської програми «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна», коментуючи виступ президента України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bigmir.net.

«Я рідко це роблю, але зараз згоден з президентом Порошенко ось в якому питанні. Під час військових дій, як він сказав, існують червоні лінії, які не можна переступати. Перше - не можна красти в країні, яка воює. Так, корупція завжди була в Україні, але під час війни це називається мародерство. Тому, Петро Олексійович, подивіться на своє оточення, на своїх однопартійців, на сусідні партійні організації - і прокреслите червоні лінії!» - заявив Рабинович.

На думку політика, коли вся країна «задихається», коли людям буквально нема на що жити, а «десяток або два інших людей жиріють і мільярдами покриваються в своїх офшорах» - це і є сама червона лінія.

«Буду відповідати за себе. Поки буде існувати можливість, я буду продовжувати говорити правду. Це не червона лінія, це зелена лінія. Вона дозволяє нам жити і виживати. І там, де є слово правди, там можна жити і до чого-небудь прогресивного прагнути. Ті, кому не подобається, нехай говорять своє, але кожен повинен говорити те, що він знає. Я знаю, я переконаний: Україна - сильна і багата країна, у нас сильний і вольовий народ. Нам потрібен мир, нам потрібно швидше прибрати казнокрадів від влади, відновити економіку, дати людям дихати, будувати «Швейцарію Східної Європи» з пріоритетом банківської справи, «хай-теку», агрогосподарств і розвитком будь-якого бізнесу, будь-якої підприємницької ініціативи. Ось така зелена лінія нашої партії «За життя» - і ми її збираємося відстоювати!»- підкреслив він.

Депутат також зазначив, що коли опозиція утримується від критики корупції у владі, то це - «червона лінія з побудови держави».

«Опозиція повинна критикувати владу, влада повинна чесно жити і давати жити людям, ось тоді ми будемо будувати країну. Але якщо влада краде, і опозиція засунула собі мову самі знаєте куди, тому що вона куплена або залякана, - тоді це червона лінія з побудови держави. Чесно жити, не красти, давати розвиток своїй країні, ставити великі цілі ... Ось який у мене підхід до побудови держави!» - резюмував депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?