Гройсман назвав п'ять пріорітетних законопроектів осені: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман назвав п'ять пріорітетних законопроектів осені: опубліковано відео

Гройсман назвав п'ять пріорітетних законопроектів осені: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав п'ять пріоритетних законопроектів на осінь.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Володимира Гройсмана.

Уряд анонсував п'ять пріоритетних пакетів законопроектів, які повинні бути розглянуті Верховною Радою цієї осені.

Гройсман заявив, що в першу чергу президентом, урядом і коаліцією будуть запропоновані законопроекти, "за якими необхідні остаточні рішення або рішення в першому читанні".

За словами прем'єра, пріоритетними є пенсійна, освітня і медична реформи, міжнародні стандарти фінансової звітності та електронні довірчі послуги.

Читайте також: Гройсман назвав терміни ухвалення пенсійної реформи в Україні

"Головні законопроекти осені - це той порядок денний, який ми будемо пропонувати спільно з коаліцією і Президентом для ухвалення в Парламенті. Ми визначили п'ять пріоритетних пакетів законів: пенсійна реформа, освітня реформа, медична реформа, електронні довірчі послуги та міжнародні стандарти фінансової звітності. Ухвалення цих рішень дозволить забезпечити економічне зростання, покращення бізнес-клімату та підвищення якості життя українців" - написав Гройсман у своєму мікроблозі.

Як повідомляв ONLINE.UA, за новим рішенням Кабінету міністрів заробітня плата генерального прокурора України Юрія Луценко суттєво зменшиться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?