Маєток Януковича в Росії зняли з повітря: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Маєток Януковича в Росії зняли з повітря: з'явилося відео

Маєток Януковича в Росії зняли з повітря: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому журналісти зняли з повітря маєток, що імовірно належить екс-президенту України Віктору Януковичу.

Про це йшлося у випуску ТСН о 19:30 за 30 серпня 2017 року, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: За часів Януковича Україна зазнала збитків на $40 млрд - Луценко

Варто зауважити, що раніше вважалося, що Янукович продовжує жити в маєтку в Ростові-на-Дону, проте 24 серпня в розмові з журналістами російський виконавець, депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон заявив, що український екс-гарант-втікач є його сусідом в селищі Баковка Одінцовського району Московської області.

Незважаючи на те, що через кілька днів після заяви Кобзона адвокат Януковича Віталій Седюк дав спростування оприлюднених даних, журналісти запустили в небо безпілотник, щоб зняти вказаний артистом маєток:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд Києва повернув у державну власність резиденцію Межигір'я в Нових Петрівцях, яка була незаконно захоплена в приватну власність за часів Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?