Колишній ідеолог угруповання ДНР зробив гучне визнання щодо Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній ідеолог угруповання ДНР зробив гучне визнання щодо Росії

Колишній ідеолог угруповання ДНР зробив гучне визнання щодо Росії
Джерело:  62.ua

Колишній керівник так званої "центральної виборчої комісії" угруповання ДНР Роман Лягін зізнався, що "республіка" тримається на терорі, і Росія її кинула.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 62.ua.

Читайте також: Від "виборів" Захарченко до підвалу: очевидець розповів про кар'єру донецького провокатора в ДНР

Лягін підкреслив, що під час проведення "референдуму" на Донбасі дурив людей, і що, навіть якби у них було реальне право голосу, більшість з них проголосувала б тоді за Україну.

Він також назвав "ДНР" пародією на державу. "Люди були обдурені, в тому числі і мною! Сьогодні "ДНР" тримається на внутрішньому терорі", - зізнався колишній голова "ЦВК ДНР".

За його словами, він організовував референдум з усією віддачею, оскільки вірив в Росію, яка не кине Донбас. "Але вона кинула, причому під танки!, - сказав він. - Нас зрадили і продали!"

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Роман Лягін зізнавався, що жоден нормальний житель України не захоче жити "в пеклі", званому "народними республіками".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?