Стало відомо про дивну поведінку бойовиків на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про дивну поведінку бойовиків на Донбасі

Стало відомо про дивну поведінку бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики на Донбасі сконцентрувалися на підтримці резервів і військовій підготовці складу, незважаючи на відсутність ознак підготовки до наступальних дій.

Таку інформацію оприлюднив прес-центр штабу АТО в зведенні за 31 серпня, передає ONLINE.UA.

Читайте також: З'явилися обнадійливі новини із зони АТО на Донбасі

Відзначається, що всього за добу бойовики зробили 24 обстріли, в основному здійснюючи одиничні постріли зі стрілецької зброї.

70% обстрілів припали на Авдіївську промзону, Піски і шахту Бутівку, що були обстріляні зі стрілецької зброї та кулеметів. У той же час, терористи провокаційно обстріляли позиції сил АТО під Катеринівкою Луганської області з гранатометів.

"Основні зусилля супротивника спрямовані на підтримку готовності резервів, приховане управління військами, вдосконалення обладнання і проведення бойової підготовки. Ознак підготовки до наступальних дій немає", - йдеться у зведенні штабу.

Як повідомляв ONLINE.UA, в минулу добу, 30 серпня, ситуація в зоні бойових дій на Донбасі залишилася підконтрольна силам АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?