Будівництво російського мосту до Криму близьке до завершення - The Guardian
Категорія
Світ
Дата публікації

Будівництво російського мосту до Криму близьке до завершення - The Guardian

Будівництво російського мосту до Криму близьке до завершення - The Guardian
Джерело:  The Guardian

Будівництво російського мосту до анексованого Криму - ключовий етап у плані РФ з інтеграції окупованого півострова - близьке до завершення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Попередні спроби встановити залізничні арки над Керчинською протокою завершилися крахом. Тепер, за повідомленням газети The Guardian, будівництво російського мосту до анексованого півострову майже завершене.

Читайте також: Силові підрозділи окупантів розгромили храм УПЦ-КП у Сімферополі

Російські інженери завершили основний етап будівництва моста - на висоті 35 метрів над рівнем моря сотні робітників встановили 6-тисячну залізничну арку.

19-кілометровий міст має з'єднати анексований півострів Крим та материкову Росію. За планом Кремля з інтеграції анексованого Криму, міст має відкритися для дорожнього руху вже в 2018 році, а для залізничного - в 2019-му.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше біля входу в Босфор неподалік від узбережжя Туреччини зазнав аварії суховантаж Leonardo, який возив сировину в порт Камиш-Бурун на території окупованого Росією Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?