Зворушлива мелодія: чоловік зіграв на фортепіано у затопленому будинку після урагану Гарві
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Зворушлива мелодія: чоловік зіграв на фортепіано у затопленому будинку після урагану Гарві

Зворушлива мелодія: чоловік зіграв на фортепіано у затопленому будинку після урагану Гарві
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилось відео, на якому чоловік грає сумну мелодію на фортепіано у своєму напівзатопленому будинку внаслідок урагану Гарві.

Про це повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на аккаунт Еріка Хардінга в Instagram, де він виклав відео.

Ерік Хардінг повернувся до свого затопленого дому у місті Френдсвуд, штат Техас, щоб забрати іграшки для своїх дітей. Один з його синів хвилювався, що фортепіано було зруйновано, але коли Хардінг виявив, що воно вціліло, він зіграв прекрасну пісню, сидячи по пояс у воді.

"Я повернувся на нашу вулицю сьогодні, тому що, як ви, напевно, бачили, що вода повернулася з подвоєною силою. Я сподіваюсь, що це найвищий рівень. Я схопив улюблені іграшки дітей, які ми залишили, і кілька ігор, щоб зайняти чимось дітей. Я думаю, що все потроху занурюється. Те місто, яке ми знали, зникло. Я дійсно думаю, що Бог збирається зробити щось зовсім нове тут. Мені дуже хочеться побачити нову красу в стражданні," - написав Ерік.

Нагадаємо, що Гарві - найпотужніший за останні 13 років ураган, серед тих які лютували над територією США. Епіцентром подій стали міста Х'юстон і Корпус-Крісті у штаті Техас, що найбільше постраждали від стихії.

Як повідомляв ONLINE.UA, Леонардо Ді Капріо пожертвував $1 млн постраждалим від урагану Гарві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?