Тарифи на неякісні або ненадані послуги мають перерахувати - КМДА
Категорія
Україна
Дата публікації

Тарифи на неякісні або ненадані послуги мають перерахувати - КМДА

Тарифи на неякісні або ненадані послуги мають перерахувати - КМДА

Комунальники Києва повинні провести перерахунок тарифів містянам на неякісні або ненадані послуги.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

Під час 4-го засідання штабу з питань підготовки житлового фонду до зими та підвищення якості послуг комунальних служб заступник голови КМДА Петро Пантелєєв заявив: "Керуюча компанія в кожному районі має надати відповідну інформацію про випадки ненадання послуг і суми, на які буде скоригована плата за послугу з утримання будинків та прибудинкових територій. Ми сьогодні фіксуємо випадки, коли з різних причин не працюють ліфти, не проводиться поливання дворів, не працює система диспетчеризації тощо. Там, де ми зафіксували такі порушення, підприємства повинні зменшити плату за послугу".

Читайте також: Генпрокуратура розслідує причетність двох бізнесменів і заступника мера Дніпра до корупційної схеми у сфері ЖКГ, - нардеп

Пантелєєв наголосив, що всю інформацію про неякісно надані послуги буде перевіряти управління самоуправлінського контролю - Житлово-комунальна інспекція міста Київ.

Оцінка роботи комунальників проходитиме на основі звернень жителів столиці, а також за дзвінками міської телефонної "гарячої" лінії.

Як повідомляв ONLINE.UA, у столиці України презентували оновлений сайт Центральної диспетчерської служби з питань ЖКГ — "1557".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?