"Очоливши Кабмін, я в першу чергу посаджу попереднього прем'єра", - Вадим Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

"Очоливши Кабмін, я в першу чергу посаджу попереднього прем'єра", - Вадим Рабінович

"Очоливши Кабмін, я в першу чергу посаджу попереднього прем'єра", - Вадим Рабінович

Обійнявши посаду прем'єр-міністра, народний депутат України, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович планує насамперед "посадити" свого попередника.

Про це Рабінович заявив в прямому ефірі телеканалу NewsOne, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду.

"Я б посадив попереднього прем'єр-міністра. Я б підняв міністра внутрішніх справ і сказав йому: пам'ятайте, як ви заарештовували Бочковського, наручники надягали (затримання екс-глави ГСЧС Сергія Бочковського відбулося в прямому ефірі телеканалів під час засідання Кабміну, - ред)? Ось таке я б хотів побачити в перший день. Тому що не можна так керувати країною! Повинна бути відповідальність. І я подав законопроект про кримінальну відповідальність за невиконання передвиборчих обіцянок", - розповів політик.

На його думку, чинному прем'єр-міністру Володимиру Гройсману варто було б прислухатися до думки простих людей, які насправді не бачать поліпшень у своєму житті, незважаючи на запевнення представників Кабінету міністрів.

"Давайте візьмемо Гройсмана і вийдемо з ним на просту вулицю, спустимося в метро, підемо на базар. Нехай послухає людей! Навіщо він слухає себе і ще трьох осіб, які поруч з ним сидять? І якщо люди скажуть, що ми живемо набагато краще, стали пенсії високі, зарплати - значить, у мене щось з головою. А якщо немає - то у нього щось з головою! У кого з нас? Можна запустити в прямому ефірі голосування, і Україна відповість на це питання", - заявив Рабінович.

Він також розкритикував ініційовані урядом освітню та медичну реформи, який будуть розглядатися на наступній сесії Верховної ради. На думку політика, ці реформи покликані зробити з українців рабів.

"Ці всі реформи пов'язані. Реформа освіти: алгебру, фізику, хімію об'єднують в один предмет, збільшується тільки фізкультура. І це абсолютно зрозуміло - раб на плантації повинен бути неосвіченим і фізично сильним. Медична реформа: швидкої допомоги не потрібно - якщо ти вже захворів , ти вже на плантації працювати не повинен; онкохворих НЕ лікуємо - у них продуктивність праці не та, те ж із закупівлями незрозумілих прострочених ліків в Індії. в результаті "реформи" здорові люди виживуть і так і будуть продовжувати працювати, а хворі нам не н ужни ", - підкреслив Вадим Рабинович.

У цю ж "стратегію" влади, на його думку, добре вписується і пропонована пенсійна реформа. Її розгляд в парламенті також призначено на осінь.

"Якщо потрібні тільки сильні, працьовиті люди, то навіщо пенсіонери потрібні цій владі, цій системі? Тому ми станемо єдиною в світі країною, де тривалість життя буде менше віку виходу на пенсію. Тобто, людина повинна до смерті орати на це держава, і ще півтора року після смерті обов'язково своє доопрацювати! " - обурився лідер партії "За життя".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?