Парламентські вибори в Німеччині: Меркель перемогла на теледебатах
Категорія
Політика
Дата публікації

Парламентські вибори в Німеччині: Меркель перемогла на теледебатах

Парламентські вибори в Німеччині: Меркель перемогла на теледебатах

У неділю ввечері, 3 вересня, в телевізійних дебатах між основними претендентами на пост канцлера Німеччини перемогла Ангела Меркель - нинішній канцлер ФРН.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW, який посилається на результати опитування інституту соціологічних досліджень Infratest dimap на замовлення німецького телеканалу ARD.

Згідно зі звітом Infratest dimap, Меркель набрала 55% голосів, а її основний конкурент, кандидат від соціал-демократів Мартін Шульц, - 35%.

На думку учасників опитування, під час обговорення ряду тем канцлер ФРН трималася куди впевненіше свого опонента.

В результаті опитування з'ясувалося, що в питанні міграційної політики і біженців 44% громадян віддали перевагу Меркель, в той час як Мартін Шульц отримав 39% голосів.

Читайте також: Меркель назвала умови зняття антиросійських санкцій

Висловлювання канцлера ФРН з питань зовнішньополітичного порядку Берліна також визнали більш переконливими - Меркель підтримало 61% тих, хто проголосував, а її конкурента - 30%.

Голосуючі також визнали позицію Меркель в обговореннях ситуації на ринку праці більш правильною - 45% проти 40% голосів.

За заявою ЗМІ, в рамках теледебатів політики встигли обговорити ряд важливих тем, які найбільше цікавлять громадян Німеччини.

На теледебатах не обговорювали відносини Німеччини з РФ, анексію Криму Росією, а також конфлікт на сході України.

Нагадаємо, вибори в бундестаг відбудуться 24 вересня 2017 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон закликали Росію і Україну активізувати зусилля з метою виконання Мінських угод про встановлення режиму припинення вогню на сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?