У Луценка заявили про прогрес у розкритті гучного вбивства
Категорія
Політика
Дата публікації

У Луценка заявили про прогрес у розкритті гучного вбивства

У Луценка заявили про прогрес у розкритті гучного вбивства
Джерело:  online.ua

Справа про гучне вбивство в Києві колишнього депутата Держдуми Російської Федерації Дениса Вороненкова практично розкрита.

Про це розповів заступник Генпрокурора України Юрія Луценка Євген Єнін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Insider.

Читайте також: У ГПУ пояснили, яку силу мають показання Вороненкова в справі про розстріл Майдану

Єнін підкреслив, що результати розслідування справи про вбивство Вороненкова будуть оприлюднені перед громадськістю як тільки це дозволять інтереси слідства.

Він зазначив, що всі ключові моменти інциденту вже були встановлені слідством. "Можу лише сказати, що в справі про це вбивство майже поставлена жирна крапка», - сказав заступник генпрокурора.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненко був убитий в Києві 23 березня 2017 року. Сам вбивця був поранений охоронцем, після чого помер у медзакладі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?