Парубій назвав п'ять найважливіших реформ для розгляду у Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Парубій назвав п'ять найважливіших реформ для розгляду у Раді

Парубій назвав п'ять найважливіших реформ для розгляду у Раді
Джерело:  online.ua

В понеділок, 4 вересня, голова Верховної Ради України Андрій Парубій назвав п'ять найважливіших реформ, які парламент може розглянути найближчим часом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео прямої трансляції телеканалу "РАДА".

За словами голови парламенту, медицинська, пенсійна та освітні реформи, реформа парламенту та завершення судової реформи - питання, на яких депутати Верховної Ради зосередяться протягом сьомої сесії VIII скликання. Парубій наголосив, що "ця осінь має пройти під знаком реформ".

Читайте також: Гройсман назвав терміни ухвалення пенсійної реформи в Україні

"Минулої весни ми напрацювали базу роботи для багатьох важливих і фундаментальних реформ, і ми маємо шанс, і, я впевнений, маємо відповідальність, щоб кожну з тих реформ ми могли розглянути у залі. Серед найголовніших я б назвав реформу освіти, реформу медицини, завершення судової реформи, пенсійну реформу і реформу парламенту... Я переконаний, що кожна з тих реформ потребує дуже детального, фундаментального і глибокого розгляду, кожна з них несе важливі зміни у свою сферу, і за кожною з тих реформ стоять долі людей", - сказав спікер парламенту.

Крім того, голова Верховної Ради України висловив переконання, що парламент має розглянути кожну із запропонованих реформ за повною процедурою.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман назвав п’ять пріоритетних законопроектів на осінь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?