«Якщо я буду місяць їздити з Білої Церкви до Києва по платній дорозі, то мені це обійдеться «всього лише» в 7500 грн», - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

«Якщо я буду місяць їздити з Білої Церкви до Києва по платній дорозі, то мені це обійдеться «всього лише» в 7500 грн», - Рабінович

«Якщо я буду місяць їздити з Білої Церкви до Києва по платній дорозі, то мені це обійдеться «всього лише» в 7500 грн», - Рабінович
Джерело:  Вести.ru

Заяву про те, що доходи українців не дозволяють їм оплачувати проїзд по новій дорозі Київ-Біла Церква, зробив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович у прямому ефірі телеканалу NewsOne, про це повідомляють "Вісті", передає ONLINE. UA.

«Хочу вам розкрити ще одну чудову «ідею» нашої влади. У нас будують першу в Україні платну дорогу між Києвом і Білою Церквою. Я подивився розцінки і побачив, що наш уряд - це космонавти. Якщо я буду цілий місяць їздити з Білої Церкви до Києва по цій платній дорозі, мені це обійдеться «всього лише» в 7500 гривень - я виходжу з пропонованих розцінок. Хто зможе стільки витрачати на платну дорогу? Мені цікаво, я один ходжу по базарах і знаю, як народ живе, або уряд у нас не в курсі, які у людей доходи? Коли уряд сідає і вирішує щось робити, то перед ними вибір - закрити якісь борги по військовим, пенсіонерам, дітям - або вкрасти щось. За таким принципом у нас зараз все впроваджується: жадібність і нажива попереду всього!», - повідомив політик.

Вадим Рабинович зазначив, що перш ніж будувати платні дороги, необхідно визначитися з базисом, таким як курс на вступ України в НАТО, який суперечить Декларації про незалежність.

«Коли представники цієї влади відкривають рот, ніхто з них навіть не намагається пояснити нам, яку країну вони збираються будувати, заради чого треба людям терпіти сьогоднішні негаразди. Одному стукнуло в голову, що ми платні дороги будемо будувати, а українці будуть голі і босі бігати по цих дорогах. Другий каже, ми тепер в космос полетимо, хоча ми дійшли до того, що каструлі на «Південмаші» робимо, третього ще щось хочеться ... Скажу прямо, насамперед визначитися треба з базисом. У нас в Декларації про незалежність записано, що Україна - це нейтральна, незалежна, позаблокова держава. Нам же з вами повідомляють, що взяли курс вступити в НАТО. І що після цього робити з Декларацією про незалежність, в якій записано, що Україна має позаблоковий статус? Значить, нехай хтось вийде і оголосить, що цей документ більше не діє!», - переконаний політик.

«Велику частину так званих «реформ», які нам намагаються нав'язати, неможливо проводити в Україні. У нас давно вже не шокова, а вбивча терапія навколо поширена урядом. Хочу навести приклад з українською землею. Україна зараз лідирує в світі за площею землі, яка знаходяться в розпорядженні іноземних фірм. Вдумайтеся, мова йде про 2,4 мільйони гектарів української ріллі. Для порівняння, у величезній Росії, ця цифра нижче - близько 2,3 мільйонів гектарів. Це говорить про те, що українські компанії активно присутні на українському ринку, відчули цей ринок, зрозуміли, що потрібно вкладати гроші - і раптом з'являється ініціатива про продаж української землі. А навіщо? Приїжджайте до нас, створюйте робочі місця, привозите технології. Чому раптом вам захотілося викупити тільки землю?», - заявив депутат.

Також він підкреслив, що перш ніж будувати платні дороги, необхідно скасувати комунальні тарифи і медичну реформу.

«Всі зміни на користь казнокрадів за рахунок населення будуть, безумовно, скасовані після перемоги нашої партії на виборах. Перше: повинні бути скасовані комунальні тарифи, тому що Україна видобуває достатньо власного газу, для того, щоб забезпечувати населення за собівартістю. Друге: потрібно терміново скасовувати медичну реформу - і розбиратися з нею вже в рамках кримінальних справ із Супрун і її компанією», - попередив Рабінович.

Він стверджує, що українцям на найближчих виборах потрібно «зробити правильний вибір» для того, щоб Україна змогла стати багатою країною за дуже короткий період часу.

«Україна повинна процвітати і вона буде процвітати. Ми повинні передати дітям розвинену, багату країну, «Швейцарію Східної Європи», - і щоб розпочати цей рух нам потрібно короткий час, не більше двох років, - треба тільки підвести підсумки правління цієї влади, зробити правильний вибір на найближчих виборах, визначитися з великою метою для великої і сильної перспективи!», - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?