На США насувається новий руйнівний ураган: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На США насувається новий руйнівний ураган: з'явилося відео

На США насувається новий руйнівний ураган: з'явилося відео
Джерело:  Fox News

До узбережжя США насувається ураган Ірма, в зв'язку з чим в штаті Флорида і в Пуерто-Ріко оголосили режим надзвичайної ситуації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

Читайте також: Леонардо Ді Капріо пожертвував $1 млн постраждалим урагану Харві

Відзначається, що швидкість всередині урагану досягає 209 кілометрів на годину, і на даний момент він вже посилився до четвертої категорії (з п'яти можливих). При цьому його точний маршрут поки залишається невідомим, - поки він рухається через Атлантичний океан в сторону Карибського басейну.

Губернатор Флориди Рік Скотт пояснив, що Ірма становить загрозу для життя людей, і тому він вводить режим надзвичайної ситуації на всіх 67-ми округах штату.

Глава Пуерто-Ріко Рікардо Росельо зазначив, що в бюджеті передбачено $15 млн на випадок НС, незважаючи на всі економічні труднощі держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на території американського штату Техас бушував ураган Харві, який приніс США понад $150 млрд збитків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?