Ukrainians закривається: розробка української соцмережі припинена - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ukrainians закривається: розробка української соцмережі припинена - відео

Ukrainians закривається: розробка української соцмережі припинена - відео

Розробники першої української соцмережі Ukrainians, яка мала стати альтернативою забороненої "Вконтакте", заявили про припинення роботи над проектом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-звернення співзасновниці проекту Олександри Струмчинської, яке було опубліковане на її Facebook-сторінці.

"Мене поставили перед фактом, що розробка української соціальної мережі припиняється. Мені дуже шкода. І я відверто прошу вибачення і дякую усім користувачам, які разом зі мною щиро вірили в реалізацію та успіх цього проекту", – говорить Олександра Струмчанська.

Читайте також: Заборонену в Україні соцмережу спіймали на шпигунстві за користувачами

За словами співзасновниці Ukrainians, керівництво компанії розробників і співзасновників проекту відмовилося не лише від подальшої розробки української соцмережі, але й від можливості передачі її іншій стороні, яка б довела справу до кінця.

На момент оголошення про закриття Ukrainians в соцмережі було зареєстровано майже 400 тисяч користувачів.

Як повідомляв ONLINE.UA, українці підтримали проект створення власної соціальної мережі Ukrainians, яку раніше запропонували розробити програмісти із канадської IT-компанії StartUp Soft.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?