Путін назвав умову введення миротворців ООН на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін назвав умову введення миротворців ООН на Донбас

Путін назвав умову введення миротворців ООН на Донбас
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Введення миротворчої місії ООН на територію Донбасу має слідувати за прямими перемовинами з угрупованнями так званих ДНР-ЛНР.

Про це російський лідер Володимир Путін заявив після закінчення саміту БРІКС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Підрив авто ОБСЄ: Порошенко запропонував Тіллерсону активізувати розгляд питання розміщення на Донбасі миротворців ООН

Путін підкреслив, що "не бачить нічого поганого" у введенні на Донбас людей, які могли б забезпечити безпеку спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, і, більш того, це "пішло б на користь" розв'язанню конфлікту.

На його думку, після прямих перемовин з представниками угруповань ДНР і ЛНР, можна було б розмістити миротворців уздовж лінії розмежування.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в контексті введення миротворців ООН на Донбас в Кремлі вже висловлювалися на користь проведення прямих переговорів з бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?