Стівен Кінг дав чесну оцінку фільму "Воно", знятому за його книгою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стівен Кінг дав чесну оцінку фільму "Воно", знятому за його книгою

Стівен Кінг дав чесну оцінку фільму "Воно", знятому за його книгою
Джерело:  Filmpro

Надії Стівена Кінга на нову екранізацію його роману "Воно" справдилися.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Filmpro.

У вересні в український прокат виходить новий хоррор за романом Стівена Кінга "Воно", сюжет якого розповідає про клоуна Пеннівайза, який вбиває дітей за допомогою їхніх кошмарів.

Як повідомляє Filmpro, автор роману вже встиг двічі переглянути новий фільм. Кінг зізнався, що картина перевищила всі його сподівання.

Читайте також: Стівен Кінг пішов на радикальний крок через Трампа

"Я покладав на цей фільм певні надії, однак зрештою виявилося, що я просто не був готовий до того, яким прекрасним він вийде. Глядачі, які дивилися попередню екранізацію, знайдуть для себе і знайомі речі, і щось нове. Якщо вам подобаються ці персонажі, то і більшість страшних прийомів спрацюють. Я впевнений, що моїм шанувальникам фільм точно сподобається, сподобається по-справжньому, так що деякі сходять у кіно двічі або тричі, щоб посмакувати відчуття від нього. Особисто я подивився картину двічі, і під час другого перегляду знайшов деякі деталі, які випустив з уваги в перший раз", - поділився Кінг.

Нагадаємо, роман "Воно" вперше був виданий у 1986-му році, а перша екранізація книги Стівена Кінга з'явилася у 1990-му році.

Як повідомляв ONLINE.UA, в липні кінокомпанія Sony Pictures Entertainment представила фільм "Темна вежа" — екранізацію однойменного книжкового циклу Стівена Кінга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?