Вперше в Україні виступить італійське поп-оперне тріо IL VOLO
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вперше в Україні виступить італійське поп-оперне тріо IL VOLO

Вперше в Україні виступить італійське поп-оперне тріо IL VOLO
Джерело:  online.ua

23 жовтня 2017 року вперше в Україні виступить титуловане італійське поп-оперне тріо IL VOLO. Київський концерт відбудеться під час світового турне. У «Палаці Спорту» музиканти представлять програму «Notte Magica - A Tribute to the Three Tenors» в супроводі українського оркестру «Lords of the Sound», повідомляє ONLINE.UA.

«Програма Notte Magica - це присвята, данина поваги «Трьом тенорам» Пласідо Домінго, Хосе Каррерасу і Лучано Паваротті, - коментує П'єро Бароне, один із солістів IL VOLO. Навесні програму побачили в США, після очікують в Європі та Латинській Америці. Наш світовий тур буде завершено восени 2017 року в Україні. З нетерпінням чекаємо на зустріч з українською публікою».

Читайте також: Поезія і Київ: музиканти починають в мережі унікальний відеопроект

У складі IL VOLO, фіналістів Eurovision 2015 року, два тенори П'єро Бароне, Іньяціо Боскетто та баритон Джанлуки Джінобле. Молоді та симпатичні хлопці познайомилися на італійському шоу талантів вісім років тому. Кожен з них прийшов самостійним вокалістом, але продюсери шоу вирішили об’єднати хлопців.Згодом гурт записавдебютний альбом під керівництвом італійського музиканта та продюсера Тоні Реніса і його колеги - американського продюсера Умберто Гатіка, який співпрацював з Андреа Бочеллі та Селін Діон. Альбом вийшов в Італії в листопаді 2010 року та відразу отримав платиновий статус. Вже через півроку платівку було видано в США. Вона незабаром зайняла топові позиції в музичних чартах продажів Бельгії, Франції, Нідерландів, а в Австрії стала першою.

На початку 2017 року, за підтримки фонду Лучано Паваротті, тріо вирушило в світовий тур з програмою «Notte Magica - A Tribute to the Three Tenors». У Києві відбудеться заключний концерт світового туру, 23 жовтня 2017 року, в Палаці спорту, в супроводі оркестру «Lords of the Sound».

Як повідомляв ONLINE.UA, Гуляти по воді: 30 Seconds to Mars випустили новий сингл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?