«Наша акція «Гонтарєву і Рожкову - геть!» буде безстроковою», - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

«Наша акція «Гонтарєву і Рожкову - геть!» буде безстроковою», - Рабінович

«Наша акція «Гонтарєву і Рожкову - геть!» буде безстроковою», - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Про те, що партія «За життя» готує безстрокову акцію протесту з метою відставки та притягнення до відповідальності голови Національного банку Валерії Гонтарєвої і її заступниці Катерини Рожкової, розповів народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович у своїй авторській програмі «Хто кому Рабінович» в ефірі телеканалу «112 Україна», про це повідомляє РБК-Україна, передає ONLINE.UA.

«Якщо намагатися виводити нашу економіку на ринкові рейки, приймати нормальні закони, ми все одно впремося в нашу всеукраїнську фінансову систему, якою управляють Гонтарєва і її напарниця Рожкова. На них відкриті з десяток кримінальних справ, але вони чомусь недоторканні в нашій країні. Позитивні зміни в економіці країни повинні початися з Нацбанку, куди повинні прийти нормальні люди, а не шахраї, які знекровили нашу систему, викрали мільярди і сидять спокійно за кордоном, та ще й називають себе реформаторами!», - заявив політик.

Депутат повідомив, що у НАБУ є всі необхідні докази злочинної діяльності Рожкової: «У НАБУ навіть вже є всі необхідні «плівки» (записи розмов - ред.), на яких вся країна чує, як Рожкова вимагає у російських банків: «мені два мільйончика!» або «мені потрібно п'ять мільйончиків!», а потім вимовляє це знамените «вау!», коли їй на рахунок падають гроші ... це ж народні грошики, це бізнес на крові і нещастях!.. І це чомусь у нас не вважається злочином!», - обурився лідер партії «За життя».

За його словами, партія «За життя» планує розпочати безстрокову акцію протесту з метою відставки та притягнення до відповідальності Гонтарєвої і Рожкової в самий найближчий час.

«У самий найближчий час на партійних зборах ми будемо вирішувати питання про підготовку партії «За життя» до початку безстрокової акції біля Нацбанку і біля будівлі уряду, яка не закінчиться до тих пір, поки «відпочиваючому» голові правління НБУ не знайдуть гідну заміну, а Гонтарєва і Рожкова не підуть у в'язницю за обвалення національної валюти. Все має бути за законом - необхідно кримінальну справу і розслідування», - підкреслив він.

Народний депутат також закликав всі обласні організації партії «За життя» приєднатися до акції в столиці. «Сьогодні нічого в цьому плані вирішенням питання про роботу Нацбанку немає. Наша акція «Гонтарєву і Рожкову - геть!», Підкреслюю, буде безстроковою, і ми будемо стояти там, доки не доб'ємося рішення по Гонтарєвої. Закликаю всі наші обласні організації приєднатися до акції в Києві. Ми будемо стояти за наші права. Ми не будемо робити революцію, але будемо тиснути на них, поки вони не зрозуміють, що народ їх ненавидить, що за злочини треба відповідати по закону, тим більше, злочину в такий важкий для країни час! Без цього кроку всі розмови про боротьбу з корупцією - порожні слова!» - резюмував політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?