Україна закінчить АТО на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна закінчить АТО на Донбасі

Україна закінчить АТО на Донбасі

Законопроект про реінтеграцію Донбасу пропонує замінити поняття "антитерористична операція" на "операція по обороні України".

Про це розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свободу".

Читайте також: В Україні назвали несподіваний шлях повернення Донбасу

Відзначається, що слово "війна" офіційно застосовуватися не буде, оскільки це спровокує Росію кинути на Донбас всі продукти свого військово-промислового комплексу.

Гримчак також пояснив, що після сесії Генеральної асамблеї ООН українським народним депутатам запропонують внести зміни в положення про миротворців закону про реінтеграцію Донбасу. Попередньо, це має статися до кінця вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко розповідала, що закон про реінтеграцію Донбасу готовий на 99%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?