Це жорстоко і неправильно - Обама розкритикував антимігранційні наміри Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Це жорстоко і неправильно - Обама розкритикував антимігранційні наміри Трампа

Це жорстоко і неправильно - Обама розкритикував антимігранційні наміри Трампа

У вівторок, 5 вересня, екс-президент Сполучених Штатів Барак Обама заявив, що рішення президента Трампа про скасування програми, що захищала від депортації 800 тисяч дітей нелегальних іммігрантів, які прибули в США у віці до 16 років, "суперечить нашому духу і здоровому глузду".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Барака Обами.

"Які б не були проблеми або скарги, які можуть мати американці щодо імміграції в цілому, ми не повинні загрожувати майбутньому цієї групи молодих людей, які тут не зі своєї вини, які не становлять загрози, і не відбирають нічого від решти з нас" , - йдеться в письмовій заяві Барака Обами.

У заяві екс-президент США пояснив, що Трамп, приймаючи рішення скасувати програму DACA, не дбав про американців, а переслідував іншу мету.

Читайте також: Міграційна заборона в США: Трамп пішов на радикальний крок

"Ми всі хочемо, щоб наші кордони були безпечними і захищеними, щоб економіка динамічно розвивалася, і тому законослухняні громадяни можуть сперечатися про те, як реформувати нашу імміграційну систему, щоб всі грали за одними правилами. Але, приймаючи сьогоднішнє рішення, Білий дім переслідував іншу мету"- написав екс-президент США.

У своїй заяві Барак Обама підкреслив, що немає "жодної юридичної причини", по якій діти нелегальних іммігрантів могли б бути позбавлені захисту Сполучених Штатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп вирішив скасувати програму DACA, яку ввів екс-президент Сполучених Штатів Барак Обама. Ця програма гарантує захист від депортації на два роки дітям нелегальних мігрантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?