На Волині сталася страшна ДТП, загинули відомі політологи та активіст
Категорія
Події
Дата публікації

На Волині сталася страшна ДТП, загинули відомі політологи та активіст

На Волині сталася страшна ДТП, загинули відомі політологи та активіст
Джерело:  online.ua

Вранці в середу, 6 серпня, на трасі Ковель-Київ у Рівненській області сталася ДТП, в результаті якої загинуло п'ять осіб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу місцевих правоохоронних органів.

Читайте також: У Києві чоловік дивом вибрався з палаючого автомобіля: з'явилися відео

Відзначається, що інцидент трапився близько 07:00 6 вересня, автомобіль Opel Omega їхав з Варшави, коли, за попередніми даними, через мокрий асфальт, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажівкою.

На місці подій відразу загинуло чотири людини, в той час як п'ятий чоловік був госпіталізований у важкому стані, після чого теж помер у лікарні.

Український політолог Юрій Романенко пізніше оприлюднив в соцмережі імена загиблих, якими виявилися політологи Олексій Курінний, Олександр Маслак, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур, а також громадський активіст, екс-заступник голови Донецької ВГА Сергій Попов.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше п'яна жінка в США в'їхала на автомобілі в натовп людей, внаслідок чого постраждало вісім чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?