У Путіна озвучили нову умову введення миротворців ООН на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна озвучили нову умову введення миротворців ООН на Донбас

У Путіна озвучили нову умову введення миротворців ООН на Донбас
Джерело:  РІА Новини

Введення миротворчої місії ООН на окуповану територію Донбасу можливо тільки після внесення поправок в закон про "особливий статус" регіону.

Про це заявив представник Росії в тристоронній контактній групі Борис Гризлов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське агентство РІА Новини.

Читайте також: У Європі підтримали слова Путіна про миротворців на Донбасі

Гризлов підкреслив, що введення миротворчої місії не є реальним до внесення українською стороною поправок в законопроект про "особливий статус" Донбасу, які повинні передбачати введення статусу на постійній основі за "формулою Штайнмайера", згідно з якої, Мінські домовленості повинні виконуватися паралельно, а не послідовно.

Російський представник також розповів про необхідність забезпечення розведення сил на всій лінії розмежування.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський лідер Володимир Путін заявив, що введення миротворців на Донбас можливо, однак перед цим необхідно провести прямі переговори з ватажками бойовиків ДНР-ЛНР.

У МЗС України прокоментували заяву Путіна, зазначивши, що він спотворює саму суть і ідею миротворчої місії ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?