У Києві можуть підвищити тарифи на холодну воду
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Києві можуть підвищити тарифи на холодну воду

У Києві можуть підвищити тарифи на холодну воду

Загальна ціна на холодну воду в столиці України може підвищитися майже на 17%.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську Правду".

З 2018 року "Київводоканал" хоче підняти тариф на холодну воду і водовідведення. Ціни на холодну воду і водовідведення будуть такими: 9,47 грн за 1 куб. м. холодного водопостачання та 8,99 грн за 1 куб. м – водовідведення.

Видання повідомляє, що підвищення тарифу може бути зумовлено підвищенням аварійності на мережах через ступінь зносу основних фондів "Київводоканалу", який становить близько 80%.

Читайте також: Гройсман розповів, чи буде підвищено ціну на газ

У "Київводоканалі" остаточно не знають, коли саме відбудеться підвищення тарифу на холодну воду у 2018 році.

За словами начальника інформаційного управління компанії Анни Слободянюк підвищення тарифу все ще на етапі обговорення.

"Тому тарифи і їх складові ще будуть переглядатися і обговорюватися. Про те, що тарифи підняли, будемо говорити, коли буде відповідне розпорядження КМДА. Поки його немає. Є лише обов’язкова процедура обговорення", - наголосила Слободянюк.

Як повідомляв ONLINE.UA, комунальники Києва повинні провести перерахунок тарифів містянам на неякісні або ненадані послуги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?