В Афганістані підірвався терорист-смертник біля найбільшої авіабази США
Категорія
Світ
Дата публікації

В Афганістані підірвався терорист-смертник біля найбільшої авіабази США

В Афганістані підірвався терорист-смертник біля найбільшої авіабази США

Вчора, 6 вересня, в Баграмі біля найбільшої авіабази США в Афганістані підірвався терорист-смертник на мотоциклі. Місія НАТО запевняє, що терорист підірвав себе за межами прохідного пункту в "Баграм", тому кількість постраждалих незначна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода", які посилаються на афганські офіційні особи.

"На третіх воротах авіабази "Баграм" вибухнув терорист-смертник на мотоциклі" - заявив представник губернатора провінції Парван, де розташована авіабаза Сполучених Штатів.

Читайте також: У Трампа зробили гучну заяву про зв'язок Росії з талібами

Представник талібів Забихулла Муджахід повідомив, що терорист убив і поранив "більше 20 солдатів".

Відповідальність за напад взяли на себе таліби, заявивши, що він був помстою за листівки, поширювані в США, які, на їх думку, були дуже образливими для мусульман. В заяві талібів йдеться, що вибух був помстою за "образу ісламського віросповідання"

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше по дипломатичному центру столиці Афганістану Кабулу бойовиками було завдано ракетного удару.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?