Порошенко закликав зняти недоторканість для нардепів Ради наступного скликання
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко закликав зняти недоторканість для нардепів Ради наступного скликання

Порошенко закликав зняти недоторканість для нардепів Ради наступного скликання
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 7 вересня, президент України Петро Порошенко закликав зняти депутатську недоторканість для нардепів Ради наступного скликання. Про це президент сказав під час традиційного звернення до парламенту.

Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на пряму трансляцію з Верховної Ради.

Крім того, за словами Порошенка, українці незадоволені ані владою, ані рівнем життя в країні.

Читайте також: Порошенко підписав важливий указ про держбезпеку

"Недовіра до державних інститутів, нових і старих, політиків, владних і опозиційних переростає в глибоку зневіру, апатію та агресію. Щоб зараз усунути цю небезпеку, ми з вами маємо діяти негайно і швидко, дати друге дихання боротьбі зі корупцією і економічним перетворенням, також прибрати щонайменше підґрунтя для розмов про нібито відкочення реформ, про нібито наступ контрреволюції", - наголосив президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Петро Порошенко на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомив, що у п’ятницю, 1 вересня 2017 року, Угода про асоціацію між Україною та країнами Євросоюзу набуває чинності у повному обсязі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?