Щигля дам: Кличко грубо відповів активісту на виклик до суду, опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Щигля дам: Кличко грубо відповів активісту на виклик до суду, опубліковано відео

Щигля дам: Кличко грубо відповів активісту на виклик до суду, опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко пригрозив дати "щигля" активісту, який наполегливо закликав його з'явитися на судове засідання.

Відповідне відео на своїй сторінці в мережі опублікував нардеп Юрій Левченко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Кличко вразив мережу "боротьбою за чистоту вулиць": з'явилося цікаве відео

Відзначимо, що судова тяганина щодо незаконного будівництва біля метро "Осокорки" в Києві, в лобіюванні якого були помічені соратники Кличка, триває з літа 2016 року, і 6 вересня 2017 року було десяте судове засідання, куди міський голова був запрошений як свідок, і куди він не прийшов.

Громадський активіст наполегливо став розпитувати, чому Кличко проігнорував засідання, і закликати його з'явитися на наступне, проте політик не став нічого обіцяти і послався на свою зайнятість.

Читайте також: Суд у Києві оштрафував Кличко: з'явилися відео та подробиці

Коли активіст висловив своє незадоволення отриманою відповіддю, мер Києва пригрозив дати йому щигля і заявив, що вони "поговорять по-чоловічому", як тільки Кличко покине пост міського голови.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Віталій Кличко нецензурно прокоментував демонтаж МАФів на Лісовій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?