В Одеській області розкрили незаконну схему ввозу товарів світових брендів
Категорія
Події
Дата публікації

В Одеській області розкрили незаконну схему ввозу товарів світових брендів

В Одеській області розкрили незаконну схему ввозу товарів світових брендів
Джерело:  ГПУ

Генеральна прокуратура спільно з Нацполіцією в Одеській області викрила незаконну схему ввезення на територію України товарів відомих світових брендів на суму 12 мільйонів гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

У генпрокуратурі заявили, що проводиться досудове розслідування у кримінальній справі за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами Одеської митниці Державної фіскальної служби, що спричинило тяжкі наслідки, ухилення від сплати податків, зборів в особливо великих розмірах і фіктивного підприємництва, за ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Одеська поліція вводить огляд особистих речей і авто

"Встановлено, що протягом 2017 року посадові особи Одеської митниці ГФС за попередньою змовою з керівником одного з суб'єктів господарювання і відділом протидії митним правопорушенням склали завідомо неправдиві документи про огляд контейнерів, в які внесли недостовірні відомості про найменування товару, зокрема, в декларації внесені дані і доданий фотомонтаж, згідно з якими в контейнерах знаходяться квіти з штучних матеріалів і нейлонові нитки, насправді в них перебував одяг відомих світових брендів", - повідомила прес-служба відомства

За результатами проведених обшуків поліція виявила і вилучила одяг відомих світових брендів на суму понад 12,1 мільйонів гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві суд прийняв рішення взяти під варту трьох поліцейських, які грабували людей на залізничному вокзалі столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?