Кандидат у президенти Росії вимагає припинити втручання у справи України
Категорія
Політика
Дата публікації

Кандидат у президенти Росії вимагає припинити втручання у справи України

Кандидат у президенти Росії вимагає припинити втручання у справи України
Джерело:  yavlinsky.ru

Кандидат у президенти Росії, уродженець Львова Григорій Явлінський обстоює в передвиборчій кампанії територіальну цілісність України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на передвиборчу програму політика, розміщену на його персональному сайті.

Кандидат в президенти Росії від партії "Яблуко" в своїй передвиборчій програмі заявив: "Крим - територія України, анексована всупереч міжнародному праву і договорами, підписаними і ратифікованими Росією".

"Я виступаю за територіальну цілісність України і категорично проти реанімації "доктрини обмеженого суверенітету", - зазначається на сайті політика.

Читайте також: Вибори президента Росії-2018: у Путіна можуть з'явитися несподівані конкуренти

Згідно з документом, Явлінський має намір припинити будь-які форми втручання, в тому числі силового, у внутрішні справи України і "декларувати прихильність її територіальної цілісності".

Крім цього, у програмі кандидата йдеться про те, що "виконання цих зобов'язань по Криму повинно бути нерозривно пов'язане з повагою до гідності та інтересів всіх жителів півострова".

Як повідомляв ONLINE.UA, за результатами соцопитування, проведеного "Левада-Центром", більше половини росіян (63%) хотіли б бачити Володимира Путіна на посту президента Росії після закінчення його нинішнього президентського терміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?