Потужний землетрус у Мексиці викликав загрозу цунамі: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Потужний землетрус у Мексиці викликав загрозу цунамі: з'явилося відео

Потужний землетрус у Мексиці викликав загрозу цунамі: з'явилося відео
Джерело:  Reuters

Геологічна служба США повідомила, що біля берегів Мексики стався потужний землетрус магнітудою 8 балів. Сили цивільної оборони Мексики назвали його найсильнішим з 1985 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Осередок землетрусу містився в 96 кілометрах на північний захід від прибережного міста Піхіхьяпан на глибині 35 кілометрів.

Агентство повідомляє, що поштовхи були відчутні на півдні та в центрі Мексики. Інформації про руйнування поки немає.

Читайте також: Ураган "Ірма" наближається до США - кількість загиблих зросла до 14 осіб: опубліковано відео

У Тихоокеанському центрі попередження про цунамі розповіли, що цей землетрус може стати причиною появи потенційно небезпечного цунамі. Протягом трьох годин високі і довгі хвилі можуть з'явитися біля берегів Мексики, Сальвадору, Гватемали, Панами, Коста-Рики, Нікарагуа, Гондурасу та Еквадору.

Як повідомляв ONLINE.UA, у серпні на острові Іскья в Неаполітанській затоці в Італії стався землетрус силою в 4 бали, в результаті якого загинуло щонайменше двоє людей, ще 36, — постраждали, багатьох не вдається знайти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?