Апеляційний суд США визнав нечинним указ Трампа про заборону на прийом мігрантів
Категорія
Політика
Дата публікації

Апеляційний суд США визнав нечинним указ Трампа про заборону на прийом мігрантів

Апеляційний суд США визнав нечинним указ Трампа про заборону на прийом мігрантів

Апеляційний суд Сполучених Штатів визнав указ Трампа про заборону на в’їзд мігрантів з шести переважно мусульманських країн недійсним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Вчора, 7 вересня апеляційний суд у Нью-Йорку відхилив рішення адміністрації президента США Дональда Трампа, яке передбачає тимчасову заборону на прийом мігрантів до Сполучених Штатів нечинним.

Суд визнав, що мігранти, які мають "добросовісні" відносини з громадянами або відповідними американськими агенціями, мають бути допущені до країни.

Читайте також: Трамп має намір скасувати програму захисту дітей нелегальних мігрантів

Крім того, суд ухвалив, що близькі родичі легальних жителів Сполучених Штатів мають бути звільнені від 90-денної заборони президента США на прийом людей, які прибувають з Сирії, Ірану, Лівії, Судану, Сомалі та Ємену.

Як повідомляв ONLINE.UA, в березні президент США Дональд Трамп пішов на поступки у своїй жорсткій міграційній політиці, підписавши відредаговану версію гучного указу про заборону в’їзду в країну для громадян низки країн Близького Сходу і Африки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?