Схудла Могилевська яскраво станцювала в новому кліпі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Схудла Могилевська яскраво станцювала в новому кліпі: з'явилося відео

Схудла Могилевська яскраво станцювала в новому кліпі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Українська виконавиця Наталія Могилевська представила кліп на пісню "Я танцювала".

Відповідний відеоролик вона опублікувала на своєму відео-каналі YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Новини по темі: "Відчуваю дивовижну свободу": Могилевська продемонструвала новий образ

Автором слів для нового хіта виступила сама співачка разом з колишньою учасницею групи REAL O Аліною Астровською, в той час як музику написав Руслан Талабіра, а режисером кліпу стала Інна Грабар.

На своїй сторінці в соцмережі Могилевська розповіла, що мала кілька потенційних хітів, проте як тільки вона вибрала "Я танцювала", так їй відразу ж зателефонували з телеканалу "1+1" з проханням повернутися в "Танці з зірками" в журі, проте вона відмовилася, вважаючи за краще знову вийти на паркет.

"Цей кліп - моя відповідь журналістам, які постійно просять мене показати мій звичайний день! Це він і є! Весь свій час я присвячую танцям: з моїм новим партнером по шоу або з красенями-танцюристами мого шоу-балету, готуючись до концертів і музичної премії, - написала співачка. - Зараз, все моє життя - це танець: легкий, яскравий і життєрадісний!".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?