Бойовики ДНР запустили фейк про смерть воюючого в АТО російського актора
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР запустили фейк про смерть воюючого в АТО російського актора

Бойовики ДНР запустили фейк про смерть воюючого в АТО російського актора
Джерело:  online.ua

Терористи угруповання ДНР поширили в мережі дані про нібито загибель на Донбасі російського актора Анатолія Пашиніна, який на стороні сил антитерористичної операції бере участь в бойових діях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в соціальній мережі російського письменника Захара Прилєпіна, воюючого на стороні бойовиків ДНР.

Новини по темі: Війна на Донбасі: з'явилися несподівані дані про озброєння Росії

Прилєпін написав, що Пашинін нібито помер в результаті обстрілу. Про те ж в соцмережах написали і деякі інші представники угруповання.

Однак в Інформаційних військах України подібну інформацію назвали "ідіотизмом рашистів" і відзначили: "Пашинін живий і здоровий, не вірте обдолбанному глодом Прилєпіну".

Пізніше сам Пашинін в коментарі виданню InfoResist сказав: "Наказу команди померти у мене не було, так що все в порядку, я живий".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше зниклий на території Білорусі журналіст Павло Гриб через кілька днів знайшовся на території російського СІЗО в Краснодарі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?