Рабінович не боїться говорити правду про Льовочкіна та «Опоблок», - експерт
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович не боїться говорити правду про Льовочкіна та «Опоблок», - експерт

Рабінович не боїться говорити правду про Льовочкіна та «Опоблок», - експерт

Думка про те, що один з керівників Опоблока Сергій Льовочкін «домовився» з владою, втративши право називатися опозиціонером, і, що єдиний, хто не боїться відкрито про це говорити - лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, висловив політичний експерт Олексій Краснопьоров на своїй сторінці в Facebook. Про це пише «КП в Україні», передає ONLINE.UA.

«Минуло 3,5 року після революції, а« на манежі все ті ж ». Всі ті ж осколки Партії регіонів при владі влаштовують всі ті ж «договорняки». І нехай нікого не вводить в оману те, що вони тепер називаються "Опозиційним блоком" - опозиція не голосує в унісон з партіями влади. А «Оппоблок» голосує завжди, коли «попросять». Опозиційні політики не жирують на яхтах і в численних особняках. А один з головних «опозиціонерів» Льовочкін, судячи з раніше опублікованою інформацією, вже Януковича переплюнув в плані розкоші і награбованого - і нічого. Як думаєте, чому? Може, тому, що він хоч і робить з себе ярого опозиціонера, за фактом - уже давно про все «домовився» з владою? І тепер Льовочкін і влади дружать з взаємною вигодою - звідси і всі ці палаци з яхтами, і те, що правоохоронці цього «не помічають»», - заявив експерт.

Експерт висловив здивування, що дана ситуація, здається, всіх влаштовує, підкресливши, що єдиним реальним противником «псевдоопозиції» виступає Вадим Рабінович. «Дивно те, що реально чи то нікому до такої ситуації немає діла, то чи ніхто не хоче« підставлятися », краще вже мовчати. Єдиний, хто вийшов на стежку війни з псевдоопозицією, не боячись говорити про це прямо, хто, не добираючи виразів, говорить правду про те ж Льовочкіна, - це Вадим Рабінович», - зазначив політолог.

Він також нагадав про конкретні приклади критики Рабіновичем дій Льовочкіна і політики «Опоблока» в цілому. «Згадайте, коли Льовочкін Рабіновичу гроші пропонував за повернення в лоно« Опоблока »? Інший би, навіть якби не погодився, світити б таку інформацію не став - «ну, навіщо - всі свої». А Рабінович про це не просто сказав, а в прямому ефірі. І каже про таке постійно - і про зраду псевдоопозиціонерами виборців, і про зв'язки ПРО з криміналітетом. І про те, що особисто Льовочкін зрісся з нинішньою владою », - написав Краснопьоров.

«Звичайно, Льовочкін і Ко в боргу не залишаються, в хід йдуть найбрудніші штучки - цитувати не буду, але, впевнений, багато читали цю маячню під видом «справжньої біографії Рабіновича» та інші примітивні нападки. Навіщо їм це тільки - незрозуміло. Мовчали б краще в ганчірочку, ніж продовжувати ганьбитися - адже те, що крім домислів у цієї чорнухи немає нічого, здається, зрозуміло навіть дитині», - резюмував експерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?