Повернення Саакашвілі в Україну: з'явилися резонансні деталі і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Повернення Саакашвілі в Україну: з'явилися резонансні деталі і відео

Повернення Саакашвілі в Україну: з'явилися резонансні деталі і відео
Джерело:  online.ua

10 вересня колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, що був позбавлений громадянства України, зміг прорватися через польсько-український кордон.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в соціальній мережі політичної сили Саакашвілі "Рух Нових сил".

Читайте також: Порошенко пояснив, чому позбавив Саакашвілі громадянства

Незважаючи на те, що спочатку політик стверджував, що буде перетинати кордон через пункт "Краковець", спробував він це зробити на поїзді, що проходить через пункт "Перемишль-Київ", однак екіпажу заборонили вирушати, поки "особа без дозволу на в'їзд на територію України" не вийде.

В результаті Саакашвілі за допомогою своїх соратників зміг перетнути державний кордон України через пункт пропуску "Шегині". Варто відзначити, що його прихильники прорвали оточення, після чого щільно взяли політика і його супроводжуючих в кільце і буквально "внесли" їх на українську землю.

У мережі опублікували нарізку відеороликів грузинських телеканалів, які вели пряму трансляцію з місця подій:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські прикордонники закликали громадян утриматися від перетину кордону з Польщею в пункті "Краковець" з 9 по 12 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?