У центрі Києва підірвали авто учасника АТО: з'явилися відео моменту і версії теракту
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва підірвали авто учасника АТО: з'явилися відео моменту і версії теракту

У центрі Києва підірвали авто учасника АТО: з'явилися відео моменту і версії теракту
Джерело:  online.ua

На вулиці Скоропадського в центрі Києва стався теракт, - невідомі скоїли підрив автомобіля, в якому їхав доброволець чеченського батальйону Тимур Махаурі з жінкою і дитиною.

Інцидент трапився близько 18:00 в п'ятницю, 8 вересня, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Після вибуху авто в Києві, Маріуполь, ймовірно, буде вимагати від Динамо письмові гарантії безпеки

В результаті підриву Махаурі 1976 року народження загинув, в той час як жінка з важкими пораненнями ноги, втративши багато крові, була госпіталізована. Стан дитини оцінюють як задовільний.

Відзначається, що невідомі зловмисники цілеспрямовано хотіли вбити саме Махаурі. Поліція розслідує кримінальну справу про умисне вбивство, проте не виключає можливості перекваліфікації за статтею про терористичний акт.

Серед версій події розглядають: умисне вбивство, теракт, особисту неприязнь, помсту, кримінальні розборки і діяльність російських спецслужб.

Примітно, що волонтер Юлія Федорко в соціальній мережі також розповіла, що загиблий брав участь в бойових діях під Авдіївкою навесні 2017 року на боці сил антитерористичної операції.

У мережі з'явилися відео з місця подій:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?