Тимошенко і Семенченко приїхали у Львів до Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко і Семенченко приїхали у Львів до Саакашвілі

Тимошенко і Семенченко приїхали у Львів до Саакашвілі
Джерело:  ТСН

До готелю, де після прориву кордону вчора ввечері зупинився екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, прибули Юлія Тимошенко, Семен Семенченко та Сергій Власенко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет "ТСН. 12.00".

Журналісти, які "оточили" львівський готель, в якому зупинився екс-президент Грузії, бачили, як у будівлю готелю заходили Юлія Тимошенко, Семен Семенченко та Сергій Власенко, які супроводжували Саакашвілі на дорозі до України.

Про що саме говоритимуть політики поки невідомо. Повідомляється, що на зустрічі мова піде про долю України.

Читайте також: Повернення Саакашвілі в Україну: прикордонники застерегли громадян

Нагадаємо, що після перетину кордону Міхеїлом Саакашвілі, слідчо-оперативна група і представники військової прокуратури працювали усю ніч у пункті пропуску "Шегині", щоб встановити всіх тих, хто незаконно перетнув кордон у напрямку України разом з екс-президентом Грузії. За фото і відеофіксацією вдалося опізнали близько півсотні осіб, серед яких були українські нардепи та активісти.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що в результаті інциденту, який стався на польсько-українському кордоні з екс-губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі, постраждало 16 бійців Держприкордонслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?