З'явилася реакція Порошенка на прорив Саакашвілі через український кордон
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилася реакція Порошенка на прорив Саакашвілі через український кордон

З'явилася реакція Порошенка на прорив Саакашвілі через український кордон
Джерело:  ТСН

Президент України Петро Порошенко вперше прокоментував незаконний перетин кордону екс-главою одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі. Український лідер впевнений, що інцидент із Саакашвілі потребує виключно правових дій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет "ТСН".

"У будь-якій правовій державі особа має право оскаржити будь-який нормативний акт у Вищому адміністративному суді. І я, як президент, виконаю будь-яке рішення суду. Не подобаються рішення українських судів- є суди європейські… Пройшло більше півтора. Ніхто до суду не подавав (...) Замість цього, скоєний злочин (...) Мені байдуже хто порушує кордон, чи бойовики на Сході, чи політикани на Заході", - наголосив гарант.

Читайте також: Тимошенко і Семенчинко приїхали у Львів до Саакашвілі

Крім того, президент України оцінив дії українських прикордонників як правильні, адже вони не дали змоги втягнути себе у конфлікт.

"Наші прикордонники вчинили правильно, не застосувавши зброю, на застосування якої мали повне юридичне право", - сказав Порошенко

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що в результаті інциденту, який стався на польсько-українському кордоні з екс-губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі, постраждало 16 бійців Держприкордонслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?