Дженніфер Лоуренс відмовилися спілкуватися з росЗМІ з "політичних міркувань"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лоуренс відмовилися спілкуватися з росЗМІ з "політичних міркувань"

Дженніфер Лоуренс відмовилися спілкуватися з росЗМІ з "політичних міркувань"
Джерело:  Афіша daily

Голлівудська оскароносна акторка Дженніфер Лоуренс навідріз відмовилася відповідати на питання представників російської преси на лондонській конференції, приуроченій виходу фільму "Мама", де Лоуренс зіграла головну роль. Представник зірки повідомив, що відмова пояснюється "політичними міркуваннями".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання Афиша daily.

Російських журналістів попросили покинути приміщення.

Повідомляється, що зірка "Голодних ігор" говорила про свою позицію щодо російських ЗМІ і раніше, однак представники студії Paramount Pictures обіцяли журналістам вплинути на її рішення.

Журналісти спробували самостійно з'ясувати, в чому причина такої категоричної відмови. У прес-службі кіностудії їм натякнули, що це пов'язано з "політичними міркуваннями".

Читайте також: Голлівуд вирізає образ Путіна з кінострічок

Протест актриси в Росії викликав хвилю обурення. Так, Тетяна Шорохова, головний редактор інтернет-порталу "КиноПоиск", наполягає, що у зірки склалося хибна думка про росіян.

"Дуже хочеться зробити з цього серйозний кейс. Тобто дівчина вважає, що ми тут всі за Путіна строєм ходимо?" - наголосила вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський телеканал CNN випустив документальний фільм про президента РФ Володимира Путіна, в якому його називають "найвпливовішим політиком у світі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?