Путін поступився Меркель в питанні миротворців ООН на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін поступився Меркель в питанні миротворців ООН на Донбасі

Путін поступився Меркель в питанні миротворців ООН на Донбасі
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін погодився розмістити добровольчу місію ООН не тільки на лінії розмежування, а й на всій території роботи спостерігачів СММ ОБСЄ.

Про це він заявив в рамках телефонної розмови з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента Росії.

Новини по темі: У Путіна озвучили нову умову введення миротворців ООН на Донбас

Відзначається, що Путін дав згоду на внесення змін до проекту резолюції по роботі миротворців ООН на Донбасі, який Росія внесла на розгляд в Раду безпеки ООН.

Так, він погодився на забезпечення миротворцями охорони не тільки уздовж лінії розмежування, а по всій території Донбасу, де Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ проводить інспекції відповідно до Мінських угод.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Путін стверджував, що робота миротворчої місії ОБСЄ на Донбасі допустима лише на лінії розмежування і тільки при виконанні деяких інших умов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?