У базу "Миротворця" внесли відомого українського політика
Категорія
Політика
Дата публікації

У базу "Миротворця" внесли відомого українського політика

У базу "Миротворця" внесли відомого українського політика
Джерело:  online.ua

Лідер Батьківщини Юлія Тимошенко потрапила в базу Миротворця через допомогу екс-губернатору Одеської області Міхеілу Саакашвілі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт організації.

Новини по темі: З'явилася реакція Порошенко на прорив Саакашвілі через український кордон

Відзначається, що в діях політика побачили злочин, передбачений статтею про незаконне переправлення осіб через державний кордон (ст. 332 Кримінального кодексу України).

Також Тимошенко звинуватили в маніпулюванні суспільно значущою інформацією, підготовці незаконного перетину кордону особою без громадянства України, а також в нападі на бійців Держприкордонслужби, що перебували при виконанні обов'язків.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 вересня позбавлений українського громадянства Міхеїл Саакашвілі за допомогою своїх соратників зміг пробитися через пункт "Шегині". При цьому разом з ним прорвалося близько 40 осіб, а в результаті інциденту постраждало 16 прикордонників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?