Вибух авто на Бессарабці: лікарі розповіли про стан постраждалої моделі
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух авто на Бессарабці: лікарі розповіли про стан постраждалої моделі

Вибух авто на Бессарабці: лікарі розповіли про стан постраждалої моделі
Джерело:  fakty.ua

Постраждалою в результаті підриву машини на Бессарабці 8 вересня виявилася 32-річна модель Наталія Кошель. На задньому сидінні авто була її семирічна донька від першого шлюбу. Лікарі повідомили журналістам, що Наталя на даний момент перебуває в реанімації, її дитина майже не постраждала, не враховуючи дифузії легенів, опіків та сильного шоку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Факти.

"У неї мінно-вибухова травма, серйозні пошкодження очей, кінцівок. До пізньої ночі постраждалу оперували одразу три бригади лікарів. Наразі проводиться інтенсивна терапія. Ми плануємо провести консультацію за участі лікарів-комбустіологів міського опікового центру й ангіохірурга, після чого буде проведена ще одна операція", - повідомив лікар Київської міської клінічної лікарні №17 Дмитро М'ясников.

Читайте також: Задимлення і перебої з роботою: в метро Києва сталася масштабна НП

Нагадаємо, вчора головний лікар тієї ж лікарні Микола Дьомін повідомив, що стан постраждалої стабільно тяжкий, операцію з ампутації ноги їй поки не провели.

Поліція відкрила кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство, скоєне способом, небезпечним для життя багатьох". Про мотиви злочину правоохоронці поки не повідомили.

Як повідомляв ONLINE.UA, 8 вересня, близько 18:00 на вулиці Скоропадського в центрі Києва стався теракт, — невідомі скоїли підрив автомобіля, в якому їхав доброволець чеченського батальйону Тимур Махаурі з жінкою і дитиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?