Поліція та прикордонники прийшли до Саакашвілі в готель Львова: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Поліція та прикордонники прийшли до Саакашвілі в готель Львова: з'явилося відео

Поліція та прикордонники прийшли до Саакашвілі в готель Львова: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Вранці у вівторок, 12 вересня, правоохоронці та бійці Держприкордонслужби прийшли в готель "Леополіс" у Львові, в якому зупинився екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані активіста Івана Слободянюка, оприлюднені в соціальній мережі.

Новини по темі: З'явилася реакція Порошенка на прорив Саакашвілі через український кордон

Прикордонники пояснили, що прийшли проінформувати Саакашвілі про зміст протоколу про вчинення незаконного перетинання державного кордону України. На місці присутні адвокати політика, проте сам він ще не виходив.

Зауважимо, що, за даними ТСН, бійці Держприкордонслужби поскаржилися на "приниження честі і гідності", які вони зазнали з боку охорони.

В мережі з'явився відеозапис з місця подій:

Як повідомляв ONLINE.UA, позбавлений громадянства України Міхеїл Саакашвілі 10 вересня прорвався з Польщі через кордон прикордонників за допомогою своїх прихильників і нардепів, в результаті чого постраждало 16 бійців Держприкордонслужби, а українсько-польський кордон незаконно перетнуло близько 40 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?