«Причина пенсійної реформи в тому, що пенсіонери не потрібні сьогоднішній владі», - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

«Причина пенсійної реформи в тому, що пенсіонери не потрібні сьогоднішній владі», - Рабінович

«Причина пенсійної реформи в тому, що пенсіонери не потрібні сьогоднішній владі», - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Думку про те, що реформа пенсійної системи, яку пропонує уряд, позбавляє пенсіонерів «можливості вижити» висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», передає «РБК-Україна», повідомляє ONLINE.UA.

«Пенсійна реформа згубна, як і всі інші, які були подані до Верховної Ради цим урядом. Я вважаю, що називати це реформою - блюзнірство. Це як, вбиваючи людину, говорити, що це «оздоровлення організму». А ця влада саме вбиває людей, пенсіонерам не вижити в тих умовах, які їм пропонує уряд, це визнав навіть в публічній суперечці зі мною віце-прем'єр Павло Розенко!» - заявив політик.

«Хочу звернути увагу на кілька важливих моментів. У Польщі зараз пенсія в 6 разів більше, в Білорусі - в 1,7 раз. Підкреслюю, в Білорусі, яка раніше відставала від України на 400% за рівнем пенсій. У нас ми бачимо, як в боротьбі за Україну наша влада обрушила пенсії, і вони стали нижче, ніж в Білорусі. Як тільки починаються розмови про «осучаснення» або «оптимізацію», - відразу ж закривайте, ховайте кишені, тому що вас будуть обкрадати!» - упевнений нардеп.

Лідер партії «За життя» висловив думку, що головною метою пенсійної реформи є зменшення витрат держави на пенсіонерів, адже, за його словами, нинішньому уряду «пенсіонер не потрібен».

«До 2 тисяч гривень ці великі будуть осучаснювати пенсії у людей, які мають 35 років підтвердженого стажу до 2007 року. Ви багато таких людей знаєте? Це чергова афера, у якій одна суть - зменшення витрат держави на пенсіонерів. І це я м'яко сказав. Якщо говорити, як є - це знищення пенсіонерів, це повністю позбавляє їх можливості вижити. Причина цієї «реформи» полягає в тому, що пенсіонер не потрібен сьогоднішній Україні.

Цій владі потрібні міцні фізичні, здорові і працьовиті раби, без освіти, які будуть на плантаціях орати до самої смерті, а помруть в день виходу на пенсію. Суть цієї реформи - пенсіонери вже баласт, вони своє відпрацювали і не потрібні цій владі. І це гідність? Це «гідність»? Це пенсійна реформа негідників!» - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?