Презентація iPhone 8: в мережу потрапили секрети майбутнього заходу
Категорія
Світ
Дата публікації

Презентація iPhone 8: в мережу потрапили секрети майбутнього заходу

Презентація iPhone 8: в мережу потрапили секрети майбутнього заходу
Джерело:  mashable.com

До презентації iPhone 8, яку можна подивитися в прямій трансляції на ONLINE.UA, залишилося кілька годин, а в компанії Apple стався черговий витік. В мережі з'явилася майже вся інформація про новий смартфон та про саму презентацію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mashable.

Це далеко не перший масштабний "злив" секретів компанії, раніше ми писали про чутки навколо нового iPhone 8. Цього разу інформація про нові смартфон і Apple Watch була прихована в прошивці оновленої версії операційної системи iOS 11.

За повідомленням видання, секрети компанії ймовірно розкрив один із співробітників Apple. Звичайно, генеральному директору Тіму Куку це сильно не сподобалось.

Джон Грубер, блогер, який спеціалізується на оглядах новинок Apple, повідомив, що витік був спланований одним зі співробітників.

"Наскільки я зрозумів, інформація була доступна для завантажування всім бажаючим, але була прихована за довгими URL. Хтось всередині Apple злив список адрес сайтам 9to5Mac і MacRumors. Я майже впевнений, що це була не помилка, а зловмисна дія, вчинена інсайдером", - заявив Грубер.

Читайте також: У Apple знизилися продажі iPhone

Офіційно компанія так і не розкрила назви нового iPhone, але, якщо вірити злитій інформації, то Apple представить три моделі смартфона: iPhone 8, iPhone 8 Plus і преміальний iPhone X.

Коротко про головні особливості iPhone 8:

-Система на процесорі Apple A11 Fusion;
-3 ГБ оперативної пам'яті;
-Скляний корпус;
-Нові кольори, включаючи червоний;
-Безрамковий дисплей;
-Безпровідна зарядка;
-Програмна кнопка Додому;
-Підтримка Apple Pencil;
-Поліпшений захист від води;
-Подвійна вертикальна камера з поліпшеними характеристиками;
-Сканер обличчя / райдужної оболонки ока;
-Збільшена ціна, ймовірно, понад $ 1 тис за базову модель.

Крім того у коді операційної системи знайшли ще один сюрприз. Ним стали анімовані емодзі (Animoji). Емотиконами можна буде користуватися в iMessage, вони будуть пристосовуватися до міміки користувача та змінюватимуться відповідно його настрою. Повідомляється, що "анімодзі" будуть використовувати функції сканування обличчя, щоб створити 3D-версій емодзі.

В мережі також з'явилося відео - перший погляд на новий Apple Watch з підтримкою LTE.

Крім трьох айфонів, які будуть ключовими моментами презентації, Apple представить новий годинник Apple Watch серії 3, які підтримують LTE та оснащені "цифровою коронкою".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з’явилися фото фінального прототипу нового смартфона iPhone8.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?